S.O.S. Non parlo italiano…..pedig Olaszországba utazom! Játékos ismerkedés az olasz nyelvvel, itáliai fogásokkal.

 

Utazás megszervezve, bőrönd összepakolva, már régóta számoltuk vissza a napokat… hamarosan irány Olaszország!

 

Gond nem lesz, hiszen tudunk olaszul, legalább a konyhanyelvet, de azt biztosan! És ekkor jössz rá, hogy igen, tényleg csak a konyhanyelvet. Pizza, spaghetti, lasagne, cappuccino…esetleg egy buongiorno vagy buonasera. De tényleg, azt mikor is kell mondani?

 

Ne törd a fejed! Gyere el hozzánk és meglátod tudással teli fejjel, napfénnyel teli szívvel és isteni, olasz ételekkel teli gyomorral távozol majd.

Segítünk neked eligazodni a repülőtéren, a szállodában, a piacon, az étteremben és akkor is ha egy bella ragazza vagy egy bello ragazzo szívét szeretnéd meghódítani.

Domenico Tarsilla nyelvtanár gondoskodik arról, hogy a tudás a fejekbe kerüljön.

A Gustolato Budapest, pedig, hogy a remek, olasz étel a gyomrokba.

A programokra a lenti fülön keresztül tudsz jelentkezni.

Részletes programleírást pedig itt találsz:

Az est játékos nyelvtanulásból (3×45 perc) áll, és az alábbi menüt tartalmazza: lasagne, fagylaltkehely, melyet a program végén fogyaszthatsz el.

A program ára: 6.000,- HUF/személy

Témák:

Első óra: Megérkeztél a repülőtérre, a vasútállomásra vagy éppen a kikötőbe. Netán az autópályán kell segítséget kérned… segítünk benne, hogy boldogulni tudj.

Második óra: Szeretnél egy jót enni, így hát irány az étterem, egy jó kis bár egy isteni feketéért, vagy táncolni mennél. Hogyan igazodj el az étlapon, kérj egy jó kis lattét vagy a kedvenc zenéd.

Harmadik óra: Ó igen, a végére maradt a legizgalmasabb. Az ismerkedés. Barátkozni, barátokat szerezni jó! És lehet, hogy a barátságból más is lehet…. Az  nyelvi alapokat most megkapod hozzá.

 

 

Név:*
E-mail:*
Étel és időpont:*
Hány fő:*
Van ételallergiája?:
Megjegyzés: